Hirdetés

Guild Wars 2 - közeledik a nyílt béta?

|

December óta néhány szerencsés már kipróbálhatta a Guild Wars 2-t - ők a zárt béta jelenlegi résztvevői.

Hirdetés

Hivatalosan nincs szó egyelőre Guild Wars 2 nyílt bétáról, azonban az NeverMet Press emberei megtudtak egy-két érdekes információt.

Interjút készítettek ugyanis Angel Leigh McCoy író/designerrel a játékkal kapcsolatosan, amelyben a következők hangoztak el:

"Elkezdtük tervezni a nyílt bétát. Nagyon izgalmas történet ez és a játék is kezd zseniálisan összeállni" - mondta Angel Leigh McCoy. Elárulta, hogy a nyílt béta előkészítése igen jól halad, így közelebb lehet, mint sokan gondolják.

"Ez olyan, mint a mágia, amikor minden kezd összeállni és meglátod, mekkora hatalmas dologból vetted ki a részed" - nyilatkozta a designer hölgy.

A Guild Wars 2 zárt bétája egyébként december közepe óta tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)