Hirdetés

Guild Wars 2 - innen nincs visszaút (videó)

|

Hamarosan a végéhez ér a Guild Wars 2 Living World Season 2, és az ArenaNet által közzétett videó alapján drámai befejezésre számíthatunk.

Hirdetés

Tavaly júliusban indult a Guild Wars 2 Living World második évada, melynek hét epizódján már végigküzdhettük magunkat. A finálé viszont csak most következik.

A január 13-ától elérhető Point of No Returnben Tyria hőseinek össze kell fognia, hogy támadást indíthassanak Mordremoth ellen, és megtalálják Glint tojását. A nyolcadik epizód eseményei egy végzetes és sorsdöntő pillanathoz vezetnek, mely után... nincs visszaút (és általában valahol itt indul el egy drámai zene a trailerekben, de itt most csak egy szörny jelenik meg, hogy beleüvöltsön a kamerába). Aki aktívan játszik a játékkal, valószínűleg egyébként is elég izgatott már, aki meg nem, azt lehet, hogy nem ez a trailer győzi meg, de így vagy úgy, nézzétek végig, aztán mondjátok el, mit gondoltok róla, a Living World Season 2-ról, a Guild Wars 2-ről, meg az MMO-k között betöltött szerepéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)