Hirdetés

Guild Wars 2 - New Yorkban van havidíj?

|

A stúdiók kreatív szakembereinek fantáziája egyre szabadabban szárnyal, így hétről hétre valami merőben új marketing megoldásba botlunk bele. Most például tyriai taxisokba.

Hirdetés

Ma már nem elég egyszerű gameplay videókat mutogatni az interneten, vagy kitenni pár dátumozott óriásplakátot. A kiadóknak közel kell kerülniük a játékosokhoz, közvetlenül kell megszólítani a potenciális vásárlót. Most a Guild Wars 2-t készítő ArenaNet húzott egy váratlant.

Az elmúlt években rengeteg kreatív megoldást láthattunk, amelyekkel egyes stúdiók a saját portékájukat hirdették. A legtöbben valószínűleg még emlékeztek a WoW reklámsorozatára Mr T.-vel és a Nightelf Mohawkkal, vagy a Black Ops II. reklámjára, amelyben a badass hotdogos mindenkin túltesz.

Egyre többen nyúlnak azonban alternatív módszerekhez, amivel még közelebb kerülhetnek a játékosokhoz. Emiatt gurult ki egy Lamborghini egy gigantikus Xbox One-ból, emiatt sietett a tilosban a szabálytalanul parkolók segítségére egy Connornak öltözött csuklyás fiatal Budapest utcáin, és emiatt fogott bele a Guild Wars 2 kreatív csapata is az alább látható akcióba.

A srácok fogtak pár teljesen hétköznapi taxit, és Xzibitet megszégyenítő módon átalakították a belső teret, így az utasoknak fogalmuk sem volt róla, mi vár majd rájuk. A sofőrök is kaptak egy-egy menő kosztümöt, és már kezdődött is az univerzumokon átívelő utazás.

A történet szerint a taxit vezető karakterek Tyria földjéről érkeztek, amely merőben eltér a mi világunktól. Kiderült például, hogy New Yorkkal ellentétben - ahol igencsak magasak a lakbérek - Tyria lakóinak nem kell havidíjat fizetniük, illetve az is, hogy az ottaniak nem járnak kocsival, helyette különböző portálok segítségével utaznak. Két hetente érkezik a frissítés, így az ott lakók élete sosem unalmas, vigyázni kell azonban a vérszomjas kentaurokkal.

Az utasok arcára kiülő döbbenet hamar széles mosollyá változott, és legtöbbjüknek valószínűleg ez volt életük legjobb taxis utazása.

Nektek volt már hasonló élményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)