Hirdetés

Guild Wars 2 - a Tequatl Rising frissítés részletei

|

Szeptember 17-én jön a Guild Wars 2 legújabb frissítése, a Tequatl Rising, amiről újabb részleteket tudhattunk meg.

Hirdetés

Az NCSoft sajtóközleményében jelentette be, hogy a Tequatl Rising alcímet viselő Guild Wars 2 frissítésben a veszedelmes sárkány, Tequatl the Sunless újra felemelkedik és újult erővel és képességekkel várja a kihívást kereső játékosokat.

A World vs. World PvP-ben minden borderland területe kiegészült 5 Ruins of Power ponttal, a Flame Ram Mastery megszerzésével pedig hatékonyabb ostromokra lesznek képesek a játékosok.

Végezetül pedig a Guild Wars 2 összes főszörnye erősebb lett, ebbe bele tartozik a Megadestroyer, a Golem Mark II és a Fire Elemental is.

Újabb részleteket is ígértek a frissítéssel kapcsolatban, addig is vessetek egy pillantást a 10 új képre is. El ne felejtsétek, hogy október 4-től indul a World vs. World első szezonja, le ne maradjatok róla!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)