Hirdetés

Guild Wars 2 - kezdődik a világok harca

|

A World vs. World a Guild Wars egyik PvP módja, ahol egyszerre több ezer játékos vehet részt a csatározásokban egy óriási harctéren. Hamarosan indul az első kör.

Hirdetés

Október 4-től november 21-ig, azaz 7 héten keresztül tart majd az első Guild Wars 2 World vs. World szezon, jelentette be az ArenaNet.

Az Észak-Amerikai WvW régiót két ligára, ligánként 12 "világra" osztják, míg Európa három ligára, ligánként 9 világra oszlik majd szét. Mindegyik liga világainak természetesen mi más, mint az egymás elleni küzdelem és versengés jut majd feladatul, zsíros kincsesláda-jutalmakért. A szezon folyamán mindegyik világ mindegyik világgal legalább egyszer szembe fog kerülni, a jutalmak pedig arányosan, a világok teljesítménye alapján kerülnek kiosztásra.

Új World vs. World Achievementek is érkeznek majd a játékba, amiket a szezon alatt szerezhetnek meg majd a játékosok. Még a szezon indulása előtt minden játékos újraoszthatja az eddigi összes megszerzett World Ability Pointját.

Az ArenaNet hozzátette még, hogy a szezon alatt nem fognak lényeges változtatásokat eszközölni a WvW-n, ugyanis fontosnak tartják, hogy ne változzanak a feltételek a szezon kezdete és vége között, csupán a kisebb hibákat javítják majd ki, amennyiben arra szükség lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)