Hirdetés

Guild Wars: A Végzet Pereme - A második kötet hamarosan magyarul!

|

2012. október 10-én jelenik meg a Guild Wars második kötete magyar nyelven.

Hirdetés

A méltán népszerű Guild Wars online szerepjáték világában játszódó könyvtrilógia nagy sikert hozó első részénének - Ascalon kísértetei – folytatása hivatalosan október 10-én kerül a boltok polcaira. A második könyv „A Végzet Pereme” címet viseli, ami egyben a történt középpontjában álló csapat elnevezése.

A könyv során az olvasók megismerhetik Tyria legnagyobb hőseit:  Logan, Rytlock, Eir, Caithe, Snaff és Zojja félreteszik ellentéteiket, hogy együtt szálljanak szembe a világot fenyegető őssárkányokkal. Sokaknak ismerősen csenghetnek neveik, hiszen mindannyian megjelennek a Guild Wars 2-ben, mint a játékosok mentorai, segítői.

A J. Robert King által írt Guild Warsregény története a következőképp alakul: Tyria sötét zugaiban az őssárkányok felébredtek évezredes álmukból. Tyria fajai a végzet peremére sodródtak. Hősök ütköztek meg a sárkánycsatlósokkal, de őket is megrontották, és az ellenség oldalára álltak. Seregek vonultak a sárkányok ellen, de elsöpörték őket. A halandók kora hamarosan véget ér. Eljött a hősök ideje. Míg Tyria fajai széthúznak, hat hős egyesíti erejét, hogy népükért harcoljanak: Együtt alkotják A Végzet Peremét. Együtt válaszolnak a hívásra. De elég lesz, amit tehetnek?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)