Hirdetés

Guild Wars 3 millió !!! S egyéb bejelentések...

|

Le a kalappal és egyébként is minden tisztelet: a Guild Wars, az Arenanet CORPG-je új eladási csúcsot ért el. Másfél évvel a játék megjelenése után sikerült túllendülni a 3 millió eladott példányon!

Hirdetés

Gratulálunk tiszta szívünkből a szép eredményért. A 3 millió példányt az alap Guild Wars, a Guild Wars: Factions és a Guild Wars Nightfall eladásai adták össze. Emellett bejelentették, hogy december 20-tól január 2-ig speciális téli események lesznek a Guild Wars világában: lehet PvP hógolyó-csatákat vívni, lesz hóember idézés, téli ajándékok, spéci tojáslikőr és karácsonyi édességek is.
S a bejelentések ezzel nem értek véget: újfajta party (azaz csapat) keresési lehetőség kerül a játékba, míg egy reconnect lehetőség is bekerül, ha valaki leszakad a játékból, akkor 10 percen belül oda kerül vissza, ahonnan kiesett...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)