Hirdetés

Guild Wars - szülinapi buli a játékban

|

Az ArenaNet MMO szerepjátéka, a Guild Wars idén lesz nyolc éves. A fejlesztők különleges eseményt szerveznek.

Hirdetés

A MMORPG-reneszánsz hajnalán, egy évvel a World of WarCraft indulása után, 2005. április 26-án jelent meg a Guild Wars, a részben a Blizzard Entertainment csapatából kivált fejlesztőkből lett ArenaNet jóvoltából. Azóta persze van már Guild Wars 2 is, de most az első részé a főszerep.

A játék ugyanis idén áprilisban ünnepli nyolcadik évfordulóját, amelynek alkalmából a fejlesztők egy kis ünneplést szerveztek. A játékon belül rengeteg apróság, tárgy és díszítés jelenik majd meg: torták, tüzes italok, ajándékkártyák, csillagszórók, és amit csak el lehet képzelni. Lesznek versenyek, játékok, móka és kacagás, érdemes lesz figyelni a begyűjthető javakat.

A fejlesztők szeretettel várják a játékosokat április 22. és 29. között. Az ünnepi oldal, minden tudnivalóval itt érhető el: Guild Wars 8th Anniversary. A Guild Wars megjelenése óta több millió példányban kelt el, így biztosan sokan fogják poharukat emelni, akár igaziból is, ha meg akarják adni a módját. Április 22-én indul a buli, előre is füle érjen bokáig, meg minden, ami ilyenkor szokás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)