Hirdetés

Guild Wars: öt millió!

|

Az online világ egyik legkedveltebb játéka a Guild Wars. Immáron több, mint öt millió példányban kelt el. Nem semmi!

Hirdetés

Szemben versenytársaival, a Guild Wars nem "igazi" MMORPG, hanem úgynevezett CORPG, ennek ellenére szokás MMORPG kategóriába sorolni. Ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy stílust teremtett, hiszen több olyan játék jelent már meg, illetve olyan fejlesztések készülnek jelenleg is, amelyben Guild Warshoz hasonló technikákat vagy játékmechanizmusokat alkalmaznak (minden küldetés instance-olt például a Pirates of the Burning Seaben), mint amelyeket a Guild Wars hozott divatba. Most igen szép jubileumhoz érkezett az NCSoft és az ArenaNet: Az európai, amerikai és ázsiai eladások együtt túlhaladták az öt millió példányt (2007 augusztusában tartottak négy milliónál) Ez az egész franchise-re vonatkozik, tehát magában foglalja a Guild Wars, Guild Wars Factions, Guild Wars Nightfall és a Guild Wars: Eye of the North eladásait is. Ebből is látszik, hogy a játék népszerűsége töretlen, hiszen aki egyszer megvette, annak az accountja örökre szól, magyarán sosem jár le... S bár folyik a Guild Wars 2 fejlesztése és több kiegészítést nem terveznek a Guild Warshoz, az ArenaNet a sokmilliós játékos-bázis támogatása mellett tette le a voksát, tehát még jó darabig élvezhetjük a Guild Wars franchise által nyújtott kalandokat. Mit mondhatnánk még? Irány a hatmillió!

 


 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)