Hirdetés

Guitar Hero 5- Kurt Cobain kavarás

|

Az Activision úgy látszik trükkös szerződést iratott alá Kurt Cobain özvegyével.

Hirdetés

Ahogyan arról beszámoltunk már, Courtney Love nem túl boldog a Guitar Hero 5 miatt. A játékban szerepel Kurt Cobain is, és nem csak a két Nirvana számban, hanem unlockolható, játszható karakterként. A kissé szabadszájú özvegy erről nem tudott úgy látszik, mert a Twitteren tett bejegyzés szerint "a szart is kiperli az Activisionből".

A legtöbben úgy gondolták, hogy Love csak egy kis pénzt szeretne, és talán be volt lőve amikor a Guitar Hero 5 szerződést aláírta. Az érdekes dolgo azonban, hogy a Cobain két régi társa sem tudta mit is tervez az Activision. Dave Grohl, és Kirst Novoselic közös nyilatkozatot tett: "Azt tudtuk, hogy a Guitar Hero 5 során Kurt elénekel majd két Nirvana számot, és ezzel nem is volt semmi bajunk. Az azonban meglepetésként ért, hogy Kurt-ot játszva bármit elénekelhetünk. Arra kérjük az Activisiont, hogy tegye meg a helyes lépést, és tiltsa le Kurt Cobain karakterét, azaz ne legyen játszható, csak a két Nirvana szám során." Nos, lehet, hogy Love asszonyságot nem kell komolyan venni, de a két ex-Nirvana tag kívánságát talán nem lenne szép figyelmen kívül hagyni. Íme egy videó, milyen lehet majd a Guitar Hero 5-ben Kurt. Szerintetek is otromba?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)