Hirdetés

Guitar Hero 9000 dollárért

|

A karácsonyi ajándékhajszában a Guitar Hero III Wii-s verziója majdnem akkora hiánycikk, mint a konzol, amin fut.

Hirdetés

Ami pedig a tengerentúlon hiánycikk, azt mindig el lehet adni az eBayen hatalmas összegekért. Egy kanadai apuka fia karácsonyi ajándékát sózta el 9100 dollárért egy nagyon rászorulónak. Talán azonban az árnál is érdekesebb az aukció indoklása.

Az úr ugyanis napokig vadászott a játékra, melyet 15 éves fia mindennél jobban szeretett volna megkapni Karácsonyra. Azonban aznap, mikor végre lelt egy példányt valamelyik boltban, nagy meglepetésére arra ért haza, hogy gyermeke és annak két barátja az udvaron füvet szívnak. Büntetésképpen így azt eszelte ki, hogy a frissen vásárolt játékot bontatlanul árverésre bocsátotta az eBay-en, fia tudta nélkül, majd megmutatta a srácnak a folyó aukciót, hogy együtt "izgulhassák" végig annak kibontakozását. Arról nincs hír, hogy a nevelési módszer mennyire volt hatásos, de az biztos, hogy a 90 dolláros vételár busásan megtérült.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)