Hirdetés

Guitar Hero a South Parkban

|

A South Park a "Make love, not Warcraft" után újra a videójátékok világában kalandozik, ezúttal a Guitar Hero a célpont.

Hirdetés

Nálunk még nincs akkora kultusza a Guitar Hero játékoknak, mint az USA-ban (ez talán most, a harmadik rész PC-re megjelenésével változni fog), ahol annyira népszerű a játéksorozat, hogy lépten-nyomon belefuthatunk valamilyen formában. Nem is csoda, hogy utolérte a nagy popkulturális jelenségek sorsa, és bekerül a South Parkba.

A Guitar Queer-o című epizód története szerint Stan és Kyle teljesen rákattannak a játékra, azonban Stan lenyűgöző tehetsége miatt Kyle féltékennyé válik barátjára. Az epizódot az USA-ban szerdán vetítik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)