Hirdetés

Guitar Hero Arcade - Kocsmai Kiadás a Konamitól

|

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, sorozatgyártás előtti Guitar Hero árkádgépek, méghozzá a Konami fejlesztésében!

Hirdetés

Sokak legnagyobb meglepetésére Guitar Hero árkádgépekkel készül megfektetni végletekig kiszipolyozható világunkat az Activision derék vezetősége, tervük megvalósításhoz már együttműködési szerződést kötöttek a Konamis pajtikkal, akik ritmikus produktumaikkal szépen tejelő hegemóniát rittyentettek össze az elmúlt években, évtizedekben. Az Activision fejesei ténylegesen tapsikolásba fulladó döntést hoztak, egyetlen problémánk, hogy nem kaptunk híreket a Dance Dance Revolution és a Guitar Hero keresztezéséről, képzelhetitek milyen zsírégető családi programmal örvendeztethetnének meg benneteket december tizenkilencedikén a Mammutban. Mivel halványlila gőzünk sincsen milyen árkádgépekre fejleszteni ezért feltették partnerüknek a kérdést, kinek az idegeivel szórakozzanak több hónapon keresztül. A Konami beajánlotta nekik a Raw Thrills gárdáját, akik szívesen elvállalták a felkérést és hamarosan nekiesnek a Guitar Hero III alapjaiból táplálkozó árkádverzió munkálatainak. Karakterválasztással és cicomázással nem sokat kell majd törődünk, ellenben igyekeznek olyan zenélő dobozt összetákolni, melyre a későbbiekben további zeneszámokat vagy ilyen komplett DLC-nek nevezett opciókat lehet felpréselni. Megjelenése pillanatában kezünkben érezhetjük a World Tour és Guitar Hero III kontrollerek házasságából nyitott gerinccel megszületett torz perifériát, melyet úgyis gyorsan megszokunk, ha mégsem egyszerűen ellopjuk a Konami rivális játékának az egyik összetevőjét.

gha.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)