Hirdetés

Guitar Hero IV - Szóljon hangosan az ének

|

A Game Informer júniusi száma kiszivárogtatta az első hivatalos információkat a közelgő Guitar Hero IV-ről.

Hirdetés

Miközben az Activision csak ígérgette a Guitar Hero IV részletes bejelentését, a Game Informer júniusi számában napvilágot láttak az első hivatalos információk. A cikk szerint az amerikai kiadóra nagy hatással volt a Rock Band sikere, így a sorozat negyedik epizódja már mikrofont, és egy hat részből álló dob szetet is tartalmazni fog. A várható zenei felhozatalból eddig csak néhány együttes neve ismert: Van Halen, The Eagles, Linkin Park és Sublime. A legnagyobb érdeklődésre számot tartó újdonság persze, hogy a mellékelt hangszerek segítségével immáron a játékosok is megalkothatják saját számaikat.

 

 

guitarhero.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)