Hirdetés

Guitar Hero: Metallica - King Diamond a színpadon!

|

A Mercyful Fate frontembere, a metál dán Antikrisztusa is "játszható karakter" lesz aj új Guitar Hero: Metallica -ban

Hirdetés

Be kell valljam töredelmesen, King Diamond  személye ezen hír megírásáig ismeretlen tényező volt számomra, tekintve hogy nem hallgatok dán black metált, és sátánista nézeteim sincsenek. Akinek viszont mond valamit  a King Diamond és a Mercyful Fate név, most kezdje hegyezni a pentagrammát illetve keresse meg az anyáék elől eldugott a fordított keresztet, mert a Guitar Hero: Metallica egyik vendégfellépője maga lesz a dán Antikrisztus.

guitarherometallica-kingdiamondtakeabow_500.jpg

Ezt úgy kell érteni, hogy az 1980-ban alakult Mercyful Fate, a frontember Kim Bendix Petersen (King Diamond) vezetésével újra összeállt a pokoli "Evil" daluk újrafelvételének erejéig, ami így ünnepélyesen is helyett kapott az Activision játékában. A huszonöt éves nóta természetesen a King Diamond profin animált karakterével lesz körítve, a háttérben a Metallica zenészeivel. Szóval aki a Metallica karrierjének egyengetése mellett szívesen belekóstolna más más előadók alkotásaiba is, az a Guitar Hero: Metallica -val tuti megtalálja majd a számításait.

guitarherometallica-kingdiamond_500.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)