Hirdetés

Guitar Hero - Mindenkit perel a Gibson

|

A Gibson megelégelte a várakozást és végül mindenkit, akinek köze van az általuk sajátnak vélt szabadalom megsértéhez, beperelte.

Hirdetés

Egy-két héttel ezelőtt Zarathos adta hírül, hogy a gitárokat gyártó Gibson ugyan több éve szoros együttműködésben áll az Activisonnel mégis perelné őket, ugyanis állításuk szerint a cég a Guitar Hero-ban egy olyan szabadalmat használt fel jogtalanul, amit még a Gibson kotyvasztott össze valamikor.

gibson-guitar-hero-3-logo.jpg

Természetesen az Activison nem volt hajlandó fizetni, így aztán a Gibson megunta a folyamatosa vitázást és bírósághoz fordult. A vezetőség agyvize olyannyira felforrt, hogy gyakorlatilag mindenkit beperelt, akit belehetett. Ezek szerint perbe fogta a Harmonix-ot, az Activisont, az EA-t, az MTV Networks-öt és játékokat áruló nagy amerikai kereskedelmi láncokat - Gamestop, Wal-Mart, Target - is.

Az Activison és a Rock Bandet jegyző Harmonix is jelezte, hogy nem fognak egy árva fillért sem fizetni a gitárgyártó cégnek, sőt, vissza is perelték őket. Kiváncsian várjuk, mi lesz az ügy végkimenetele!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)