Hirdetés

Guitar Hero: On Tour - Pengessünk DS-en

|

Az Activision ígéretéhez híven végül Nintendo DS-re is elhozza a népszerű Guitar Hero-t, méghozzá nem is akármilyen formában.

Hirdetés

Amikor csaknem egy évvel ezelőtt az Activision elejtette az első infókat a Guitar Hero Nintendo DS verziójáról, sokan kétkedve fogadták a híreket, mondván, bizonyára csak egy egyszerű gombnyomogatós portról van szó. Nos, a kézikonzolos Tony Hawk és Spider-Man játékokról ismert Vicarious Visions segítségével, több mint 20 próbálkozás után végül sikerült egy igen érdekes perifériát alkotni, amely működési elvében hasonlít a többi platform gitáraihoz.

 

 

ghds.jpg

 


Az alábbi képen látható vezérlőegységet a Nintendo DS alján található Gameboy Advance slotba csatlakoztathatjuk, használata pedig innentől kezdve pofonegyszerű: a különböző színű gombok szimbolizálják a húrokat, az érintőképernyő pedig a pengetésért és a további funkciókért felel. Mindemelett több mint húsz zeneszám, hat karakter, és multiplayer mód várja a Guitar Hero: On Tour vásárlóit.

 

 

ghds1.jpg

 

UPDATE: Itt az első trailer!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)