Hirdetés

Guitar Hero Online - Billentyűzetgitár

|

A Játéközön.hu terebélyesedő játékkínálatába felkerült az utóbbi idők egyik legsikeresebb zenés produktuma.

Hirdetés

Fröccsöntött gitárokkal és pengetővel végigzúzni, olyan rock'n'roll számokat, melyre egykor szüleink fényezték a parkettát, esetleg évfordulónkon mi is mi előhozakodunk az „emlékszel még milyen szám szólt, mikor meghívtalak egy bambira, mielőtt kiérkeztek a rendőrök és elkobozták az illegálisan behozatott hangfelvételeket?" mondattal, nagyszerű játékélményt biztosít, kifejezetten ha szeretjük a stílust. Tört ütemekhez és sokak által egyszerűen tucc-tucc muzsikához szokott fülem nem ellenkezett, mikor ráharaptam a Guitar Hero életérzésre. Ha eddig nem volt szerencsétek átírni az öreg rókák által felállított számokat elérkezett a tökéletes alkalom ennek pótlására.

guitar_hero_online_dd.jpg
 

Összesen 78 ismert és népszerű előadó közreműködésével figyelmetekbe ajánljuk a Guitar Hero Online elnevezésre hallgató zenés játékot, melyben gitár helyett billentyűzetünkkel kalapálhatjuk szét a felénk szállingózó akkordokat. Kezelése pofonegyszerű, mikor a fentről érkező színes hangok elérik a lóversenypálya végét a megfelelő színnel jelölt és az ahhoz hozzárendelt billentyűt kell leütni. A billentyűket saját szánk íze szerint átvariálhatjuk (katt az adott betűre és etessük meg az általunk választottal). Ha speckózni szeretnénk csapjunk oda a hosszúkás beviteli egységnek, ha pihenni, akkor pedig vegyünk igénybe a P szolgáltatásait. Mint említettük 78 szám, nem kell aggódni, egyik sem ilyen óvodáscsoportok által felénekelt utánzat, bár nem szól tökéletesen, de legalább originál! Egyes zeneszámokat nem választhatunk, amíg az előtte lévőket nem teljesítettük. Flash téma ide vagy oda, megkövetel egy 2,4-es procit. Kellemes szórakozást hozzá mindenkinek, a dallamot elkaphatjátok a Játéközön.hu jól ismert oldalán!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)