Hirdetés

Guitar Hero - Özönleni fognak az új epizódok

|

Az Activision bejelentette, hogy a Guitar Hero franchise méretét a közeljövőben többszörösére fogják növelni.

Hirdetés

Guitar Hero: Rock the 80s, Guitar Hero III: Legends of Rock, Guitar Hero: On Tour, Guitar Hero: Aerosmith, Guitar Hero: World Tour, Guitar Hero: Metallica... az Activision-t nem kell félteni, ha a róka sokszori megnyúzásáról van szó, hiszen az előbb felsorolt Guitar Hero epizódok megjelenése illetve tervezett megjelenése 2007 júliusa és 2009 eleje közé esik, amely kis fejszámolással 3-4 havonta egy új részt jelent. Azonban a pénzvonat csak most kezd beindulni, és a kiadónak szándékában sem áll leszállni róla: Bobby Kotick már májusban is a franchise kiterjesztéséről beszélt, s ma megtudhattuk, hogy ezt egészen pontosan hogyan értette: a tervek szerint 2010-ben szeretnék megháromszorozni a Guitar Hero játékok számát, ami óvatos becslésekkel is legalább 9 epizódot jelent egy éven belül. Persze ennyi munkát nem bírna a Neversoft, így tervezik új fejlesztők bevonását is.

 

guitarhero.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)