Hirdetés

Guitar Hero: Warriors of Rock - Rush trailer

|

A kanadai Rush minden idők egyik legnagyszerűbb rockzenekara.

Hirdetés

Az érdekes fejhangú, zseniális basszusgitáros Geddy Lee, a fantasztikus gitáros Alex Lifeson és minden idők legjobb dobosának többször megválasztott Neil Peart 1968 óta nyomja - eddig 18 stúdió-albumuk, 8 koncertlemezük jelent meg (és még rengeteg válogatás, DVD, egyéb stb...)

Ezek között a lemezek között volt a Minden Idők Legjobb Rocklemeze szavazásokon általában a TOP 10-ben végző 2112 is - amely sikerét azóta sem múlta felül a zenekar - bár a Moving Picturesből többet adtak el, hiszen az sem rossz, sőt. Szóval a lényeg, hogy a 2112 első oldala egy több, mint 20 perces rock-novella, egy sci-fi szvit egy olyan jövőről, amelyben nincs zene - a főhős pedig megtalálja az egyetlen gitárt egy  barlangban és újra felfedezi a zenét fellázadva ezáltal a fennálló uralom ellen.

Geddy Lee azt nyilatkozta: "A 2112 zenéje és sztorija tökéletesen illett a Guitar Hero: Wariors of Rock quest-vonalához. A történetben a 2112 barlangjában találja meg a hős az elveszett gitárt, és újra felfedezi a zenét, ahogy a Guitar Hero warrior küldetésében a rock  félistenének legendás gitárját kell megtalálni. 

A 7 részes szvitet 3 részes Rush által inspirált találkozóhely egészíti ki, amelyen keresztül haladva érünk az epikus sztori végére.

A lemez amellett, hogy mind a mai napig szépen fogy, a rockzenében ritka módon két örökzöld mondatot is adott a világnak:

"When the Make Shall Inherit the Earth!!!" - ez a sztori legeleje.

"Attention Planets of the Solar Federation! We Have Assumed Control!!!" - Ez pedig a vége

Személyes megjegyzés - számomra ez a tökéletes Must Have!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)