Hirdetés

Guitar Hero World Tour - Decemberi felhozatal

|

December megnyílnak a Guitar Hero World Tour letölthető tartalmakat visszatartó kapuk és ömlenek a finom zenék.

Hirdetés

December negyedikén friss Guitar Hero World Tour tartalmakat szivattyúzhattunk előnyben részesített konzolunkra, elsőként három Smashing Pumpkins trekkel gazdagíthattuk gyűjteményünket, megérkezett az 1979, az Everlasting Gaze és új nótájuk, melynek a G.L.O.W címet adták. A leendő gitárbajnokok legnagyobb örömére december tizenegyedikén Nirvana számok kerül digitális megvásárlásra, melynek keretében hozzájuthatunk a You Know You're Right, a Negative Creep és Sliver névre hallgató nótáikhoz. A Guitar Hero World Tour felhozatalában található klasszikus rock kategóriába sorolható Eagles nóta mellett további számok érkeznek a zenekartól december tizennyolcadikán. A letölthető tartalmakhoz a szokásos árakon juthatunk hozzá (440MS pont vagy 5.49 dollár; egyenként 160MS pont vagy 1.99 dollár). Ha minden elérhető pénzünket és pontunkat Rock Band számokra és albumokra költöttek ragadjuk meg a december huszonharmadikán ingyenesen elérhető The Reggae Rock Track Pack lehetőségét.

A fórumban továbbra is számítunk aktív jelenlétetekre.

ghwt.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)