Hirdetés

Guitar Hero: World Tour - PC-re?

|

Az ESRB-nek hála újra platform-pletykák terjengnek, ezúttal a Guitar Hero: World Tour-al kapcsolatban.

Hirdetés

Itt a Vadkeleten nem, de tőlünk nyugatra jellemző, hogy a fiatalabb játékosok azért imádkoznak, hogy várva-várt játékuk ne kapjon őket, a koruk miatt a vásárlástól eltiltó besorolást. Ezt a besorolást az ESRB végzi, melynek köszönhetően már több játékról „derültek" ki platformmal kapcsolatos turpisságok. Legutoljára a GTA IV kapott a szervezet internetes adatlapján egy „PC"-t, a megjelenési platformok közé, amit a hatalmas hírverés hatására aztán gyorsan levettek. Reméljük ez nem fog megtörténni a Guitar Hero: World Tour-al, mely szintén, hivatalos bejelentés nélkül megkapta a varázslatos „Windows PC"-jelzőt a várható platformok közé. Mivel a legutóbbi Guitar Hero rész, a Legends of Rock is kapott egy PC-portot, így szerintünk semmi akadálya sincs a „hagyományok" folytatásának. És szerintetek?

 

guitar-hero-wt-500_1.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)