Hirdetés

Guitar Hero: World Tour - Új periféria készül

|

A Neversoft kezei között készülő negyedik teljes értékű Guitar Hero epizód egy új perifériával bővül.

Hirdetés

Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy a Guitar Hero: World Tour a Rock Band nyomdokain haladva kiterjeszti a lehetőségeinket, és már dob illetve mikrofon mögé is ülhetünk-állhatunk. Brian Bright fejlesztő elejtett szavaiból azonban kiderült, hogy még egy meglepetést tartogatnak, ugyanis készül egy negyedik periféria is. Azt nem árulta el, hogy mégis mire számíthatunk, csak annyit, hogy a játék stúdió módjában (ahol saját számokat gyárthatunk) tudjuk majd használni. A spekulálók főleg egy billentyűs hangszereket szimuláló kontrollerre illetve egy DJ pultra tippelnek, hiszen az Activision(-Blizzard) már levédette a Keyboard Hero és DJ Hero neveket. Ennek ellenére valószínűtlennek tűnik, hogy egy ilyen nagy bejelentést ilyen kevéssel a játék megjelenése előtt tegyenek meg, szóval a rejtélyt csak a teljesértékű bejelentés fogja megoldani.

ghwt.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)