Hirdetés

Guitar Wiiro zúzás

|

A méltán népszerű Guitar Hero II nemrég jelent meg Xbox360-ra, kilépve ezzel a Playstation exkluzivitás árnyékából. A folytatás már igazi multiplatform móka lesz, így a PS2, PS3, Xbox360 és Wii tulajok is egyaránt zúzhatnak majd ősztől. A játékot érintő egyik legnagyobb kérdés azonban a Wii verzió körül forgott eddig:

Hirdetés

Mégpedig annak egyedi vezérlője miatt. Sokan gondolkodhattak már azon miképp lehetne hasznosítani a Wii-mote és Nunchuck mozgásérzékelős funkcióját egy Guitar Hero átiratban. Nos, a papírra vetett ötleteket ki lehet dobni a kukába, ugyanis a fejlesztő RedOctane nyilatkozata szerint a játék saját gitár formájú kontrollert kap, akárcsak a többi konzolra megjelenő testvére. A Guitar Hero III idén ősszel kerül a boltok polcaira, és támogatni fogja az online játék lehetőségét és a letölthető tartalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)