Hirdetés

Gunman Taco Truck - megjelent John Romero új játéka

|

A Doom és Quake játékok legendás dizájnere most a családjával karöltve adott ki egy igen jópofa mobiljátékot, ráadásul ingyen.

Hirdetés

Ha van ember a játékiparban, aki nyugodtan ülhetne a babérjain (még néhány kevésbé jól sikerült játék ellenére is), az valószínűleg John Romero, hiszen olyan legendák fűződnek a dizájner nevéhez, mint a Doom vagy a Quake. Ennek ellenére Romero továbbra is aktívan foglalkozik a témával, most pedig családjával közösen készített egy új játékot.

A Gunman Taco Truck címet viselő játékot John feleségével, Brenda Romeróval és a 12 éves fiúkkal, Donovan Brathwaite-Romeróval karöltve fejlesztette. A játék lényege, hogy az atomháború által tönkretett Egyesült Államokban a világ utolsó taco árusát irányítva el kell jutnunk Winnipegbe, miközben teszünk róla, hogy a fennmaradt túlélők nem maradnak éhen.

A játékot egyébként Donovan találta ki miután elkezdett programozni tanulni, amikor pedig szüleinek bemutatta az ötletét, akkor Romero úgy döntött, hogy családi elfoglaltságként együtt megcsinálják. Ez egyébént nagyon aranyos dolog és ez csak egy ok, amiért mi nagyon támogatjuk, hogy a fiatalok is tanuljanak programozni.

A Gunman Taco Truck egyébként ingyen elérhető iOS és Android eszköszökre, két héttel ezelőtt pedig PC-re is megjelent, 12 eurós áron. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)