Hirdetés

Gwent - jön az Arena mód, itt vannak az első részletek

|

A CD Projekt RED bejelentette, mit kínál majd a Gwent új játékmódja.

Hirdetés

Továbbra is szépen épül a Gwent közössége és ütemesen bővül a játék, e-sport-téren is igyekszik előretörni. A Gwent Arena változatosságot kíván vinni bele.

Hirdetés

A mód egész hasonló lesz más játékokban látott megoldásokhoz. A játékosok random lapokból építhetnek egy paklit, 150 ércért vagy 1,99 dollárért cserébe szállhatnak be. Kilenc másik játékost kell legyőzniük. Egy menetelésnek akkor szakad vége, ha a feladat teljesült, vagy háromszor kikaptak. Aki sikerrel eljut a végéig, egy random premium legendary lapot kap, önmagában a részvételért cserébe pedig egy hordó jár, akárhogy is alakul végül az eredmény. Az épített paklik kapcsán egyébként nincsenek kötöttségek, fajokban, lapritkaságban és az egyforma lapok számában sem lesz megkötés.

Egyelőre nem tudni, mikorra készülhet el. Azt sem tudni, mikor jön az egyjátékos kampány, a Thronebreaker, de maradunk türelmesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)