Hirdetés

Gwent - a hónap végén érkezik a játék első kiegészítője, a Crimson Curse

|

A csomag középpontjában a hírhedt vámpír, Dettlaff áll, és több mint 100 új lapot hoz.

Hirdetés

Szórakoztató minijáték volt a Gwent a The Witcher III: Wild Huntban, de önállóan valahogy nem akar szárnyra kapni. A CD Projekt Red fejlesztői most elérkezettnek látták az időt, hogy lerántsák a leplet a hamarosan érkező vadonatúj tartalmakról.

Hirdetés

Eléggé baljós hangulatú a Gwent legelső kiegészítője, a Crimson Curse, amelynek az a Dettlaff van der Eretein a főszereplője, akivel a The Witcher III: Wild Hunt Blood and Wine nevű DLC-jében is meg kellett küzdenünk. Hamarosan visszatér a vámpír, és mindenféle ocsmány dolgot hoz magával. Mindegyik frakció 14 új kártyát kap, emellett pedig érkezik 31 semleges is, így bőven felturbózhatjuk majd paklijainkat.

A jelenlegi tervek szerint március 28-án érkezik meg a Crimson Curse PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A fejlesztők már bemutattak öt vadonatúj lapot a kiegészítő hivatalos oldalán, és ígéretük szerint később még többet lelepleznek majd, szóval érdemes lehet gyakran visszanézni a weboldalra.

Lejjebb pedig láthatjátok a bejelentéssel együtt érkezett, egészen vészjósló trailert.

Ti játszotok a Gwenttel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)