Hirdetés

Testreszabható Geraltot hozott a Gwentbe a legelső Battle Pass

|

A CD Projekt Red is átvette a jól bevált megoldást és egy csomó feloldható jutalommal árasztott el minket a Gwentben.

Hirdetés

Főként a battle royale játékokban találkozhatunk az úgynevezett Battle Pass rendszerrel, amin keresztül egy csomó játékbeli jóságot szerezhetünk meg elegendő játékidővel (vagy pénzzel). Ráadásul annyira bejött ez a módszer a fejlesztőknek és a játékosoknak is, hogy egyre több olyan alkotásba is bekerül, amely bizony nem az előbb említett műfajba tartozik.

Hirdetés

A jelek szerint a Gwent sem marad ki a mókából, ugyanis a CD Projekt Red nemrég bemutatta nekünk a Journey névre hallgató apróságot, ami funkcióját tekintve nagyjából olyan lesz, mint egy Battle Pass, de természetesen a The Witcher széria stílusához igazítva. A Journey összesen 100 szintből áll, és lesz egy ingyenes, valamint egy fizetős része, ahogy azt már láthattuk más játékokban is. Az előrehaladáshoz pedig mindössze annyit kell tennünk, hogy játszunk.

A Journey-n keresztül számos kozmetikai cuccot oldhatunk fel, ám a legkülönlegesebb jutalom egyértelműen a skin, amit használva Geraltot tehetjük meg a paklink vezetőjének. Ez már önmagában nagyon menő dolog, de a fejlesztők még rátettek egy lapáttal, ugyanis elég sokféle módon testre is szabhatjuk a legendás szörnyvadászt, aki így más-más gúnyákban feszíthet majd a csatatéren.

Kaptunk is egy videót, ami elég részletesen bemutatja a Battle Pass működését.

A különleges móka több hónapon keresztül elérhető lesz, és azoknak is érdemes egy pillantást vetniük majd rá, akik imádják a The Witcher világában játszódó sztorikat. A fejlesztők ugyanis még egy saját történettel is megspékelik az egyedi Battle Passt, aminek középpontjában Geralt és Dandelion lesznek, és hetente fogunk kapni egy-egy új fejezetet belőle.

A Journey már elérhető PC-n, Androidon és iOS-en. Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)