Hirdetés

Gwent - hivatalosan is megjelent, kicsit átalakult

|

A Thronebreaker megjelenésével együtt a többjátékos kártyás móka is elhagyta a béta fázist.

Hirdetés

Miközben a Witcher rajongók éppen a Thronebreaker: The Witcher Tales-ben vannak elmerülve, a CD Projekt RED a Gwent: The Witcher Card Game-et is megújította.

Hirdetés

Élesedett a Homecoming frissítés PC-n (konzolokon december 4-én, a Thronebreakerrel együtt fog), mely új mechanikákat, új dizájnt, új lapokat ad a játékhoz, jelentősen megváltoztatja és - remélhetőleg - jobbá is teszi.

Az indulás örömére a srácok összedobtak egy laza kis launch csomagot, amibe 24 kártyahordót, 1 garantált legendary kategóriás lapot, 500 meteorite port és 5 db aréna belépőt gyúrtak össze. Ezt a készletet maximum 5-ször vásárolhatjuk meg egy fiókkal.

Ha még nem tettétek volna, akkor a Gwentet annak hivatalos oldalán, a PlayGwent.com-on keresztül tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)