Hirdetés

Gwent - új frakciót hoz a Novigrad kiegészítő

|

A CD Projekt Red kártyajátékának második nagy tartalmi frissítése sok újdonságot, köztük vadonatúj lapokat és játékmechanikákat is tartalmaz.

Hirdetés

Nagy sikert aratott a The Witcher III: Wild Huntban bemutatkozott minijáték, a gwent, amiből később aztán önálló játékot is csináltak a lengyel fejlesztők. Idén tavasszal már érkezett egy kiegészítő a kártyás alkotáshoz, és most lelepleztek egy újabbat a srácok.

Hirdetés

A harmadik The Witcherben már keresztül-kasul bejárhattuk Novigradot, de most a Gwentbe is becsempészi a város hangulatát a CD Projekt Red. A szimplán csak Novigrad névre keresztelt kiegészítő több mint 90 új kártyával bővíti a játékot, emellett pedig bemutatkozik egy vadonatúj frakció is, a Syndicate. A város különféle bandáiból összeállított paklihoz olyan vezetők lesznek elérhetők, mint például Cleaver, a King of Beggars, vagy épp a vallásos Hemmelfart.

Egy új, Crown nevű battle resource is érkezik a Novigraddal, amelyeket használva a Fee kulcsszóval ellátott lapok durva képességeit aktiválhatjuk. A Profit keyworddel rendelkező kártyákat kijátszva pedig még több Crownra tehetünk szert, szóval értelemszerűen ütős kombinációkat találhatunk ki új paklinkhoz. Persze ezek csak az újdonságok egy része, mivel a fejlesztők még több aprósággal készülnek, amikről itt olvashattok részletesebben, illetve néhány új lapot is megleshettek.

Ha minden jól megy, akkor a Novigrad június 28-án már játszható is lesz. Addig is csekkoljátok a bejelentéssel együtt érkezett trailert.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)