Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - jelentkezz a bétatesztre!

|

A következő fordulójához érkezett a The Witcher 3-ból ismert és megszeretett kártyajáték bétája, továbbra is lehet jelentkezni!

Hirdetés

A Gwent annyira népszerű lett a The Witcher 3 játékosok körében, hogy most önálló játékot készítenek belőle - ezt bizonyára tudjátok.

A zárt bétatesztre való jelentkezés még júniusban elindult, tehát akik gyorsak voltak, már javában kártyáznak. Vagy legalábbis nemsokára játszhatnak, ezt ígéri Radek Adam Grabowski, a CD Projekt RED PR menedzsere.

Jelenleg is érkeznek a visszajelzések a már regisztrált játékosoktól. A zárt bétateszt elején ugyan korlátozott hozzáférést biztosítunk a játékhoz, de ebből már le tudjuk szűrni a számunkra fontos információkat. Még most is folyamatosan küldjük a meghívókat a játékosoknak. Akik regisztráltak a tesztre még júniusban, azoknak már meg kellett kapniuk a hozzáférést, de legkésőbb a következő héten tényleg mindenki elkezdhet majd játszani.

Grabowski izgatottan azt is hozzátette, hogy a béta csak a kezdet, és még nagyon sok minden van a tarsolyukban, amiről alig várják, hogy beszámolhassanak. Az induláshoz még egy röpke előzetest is készítettek.

A tesztre még most is tud jelentkezni, aki eddig nem tette meg, a Gwent oldalán. Van időtök, mert a béta egészen 2017. tavaszáig tart.

Ti mentek tesztelni? Esetleg már ott vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)