Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - elindult a sörfesztivál, változik az egyensúly

|

Komolyan átalakul a Gwent: The Witcher Card Game, hiszen a legújabb játékbeli eseménnyel együtt egy méretes frissítés is érkezett, ami több mint negyven kártyát alakított át.

Hirdetés

Ugyan most már mindenki kipróbálhatja a Gwent: The Witcher Card Game-et, a játék még mindig nyílt bétaként üzemel, így várhatóak a játék alapjai is érintő változtatások. A legújabb frissítés is hozott ilyeneket és ezzel számos új taktikai lehetőséget nyitott meg.

Hirdetés

A készítők több mint negyven kártyának adták meg az Agile tulajdonságot, ami azt jelenti, hogy a játéktér bármelyik sorába kijátszhatjuk, így a Gwent ezen mechanizmusa már sokkal kevésbé köti meg a kezünket paklink összeállításakor és a meccsek közben. CD Projekt csapata emellett némileg átdolgozta a Norhtern Realms frakciót is, ahogy a pénteken kiadott frissítéssel élesítették az egyjátékos kihívásokkal gyűjthető XP-pontok rendszerét is.

A legújabb játékbeli esemény, a Mahakam Ale Festival keretein belül érkezett három új, az MI ellen lejátszható meccs amiket teljesítve egy új avatárt, keretet és titulust is megszerezhetünk. Ezeken kívül számos kártyát balanszoltak a készítők és hibajavítások is bőven érkeztek, ezekről itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)