Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - béta még nincs, de van mit tesztelni

|

Való igaz, sokan belefutnak abba a hibába egy játék béta tesztjekor vagy már az éles induláskor, hogy a szerverek nem bírják el a rengeteg felhasználót és szépen bekrepálnak. A Gwent fejlesztői ezt szeretnék elkerülni.

Hirdetés

A béta teszt még nem, de egy másik teszt indulni fog a közeljövőben a Gwent: The Witcher Card Game kapcsán. A "Kill the Servers!" esemény lényege, hogy leteszteljék a szervereket a nyitás előtt, Nektek pedig mindent meg kell tennetek, hogy összeomoljanak. Mert rombolni jó.

És tényleg, maguk a szervezők is erre kérnek benneteket, hogy döngessétek a szerverek ajtaját és vágjátok le a biztosítékot, hogy a teszt végén kiderüljön, vajon meg tud-e birkózni a tesztre érkező embertömeggel.

Játszani nem tudtok majd, de nem is ez a lényege az eseménynek. Csak azok tudnak részt venni a KtS! teszten, akik már regisztráltak a zárt bétára és elfogadták a jelentkezésüket. Nekik érdemes lesz figyelni a játék Twitter és Facebook oldalait, mert szeptember 22-én (holnap) itt tesznek közzé pontos információkat a KtS! jelentkezéshez szükséges kódokkal kapcsolatban. Ezek a regisztrációs kódok azonban korlátozott számban lesznek elérhetők.

A teszt maga két napos lesz. Az első tesztelős nap szeptember 23-án, pénteken lesz délután 5 órai kezdettel és este 9-ig tart majd. Szusszanásnyi idő a karbantartó gárdának és szeptember 27-én újra mehet a roham este 8-tól éjfélig.
Utána már csak a bétára kell várnunk, de jelentkezni még mindig lehet rá, ITT.

Ti ott lesztek a bétán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)