Hirdetés

Persze a Gwent sem marad ünnepi esemény nélkül

|

Megéri visszanézni a játékba, mivel a CD Projekt Red egy raklapnyi meglepetéssel készült a Gwent rajongóknak.

Hirdetés

Talán nem tartozik a legnépszerűbb címek közé, de elég sokan játszanak még a Gwenttel, és a fejlesztők továbbra is szépen gondozgatják a The Witcher világán alapuló kártyajátékot. A hónap elején például befutott egy vadonatúj kiegészítő, most pedig egy kis ünnepi hangulatot csempésztek a játékba a srácok.

Hirdetés

Elrajtolt a Gwent ünnepi eseménye, amelynek keretén belül értelemszerűen számos ajándék vár a játékosokra. Az első ilyen meglepetés a Midwinter Wandere nevű title, amit mindenki ingyen megkap, ha bejelentkezik a játékba december 19. és január 9. között. A hangulathoz igazodva jött még egy különleges, téli pálya is, amelyen néha megszállott hóemberekkel is találkozhatunk. Őket elzavarva mindenféle különleges jutalmat zsebelhetünk be, és elméletileg van egy nagyon ritka cucc is, amit így szerezhetünk meg.

Kaptunk még egy új, Yule Challenge elnevezésű játékmódot, amiben a Wraith of Yule kihívta egy párbajra Santa Crach-ot, és rajtunk áll, kit segítünk hozzá a győzelemhez. Mindezért pedig Reward Pointokat és XP bónuszokat vághatunk zsebre. Végül pedig Shupe boltja is kibővült néhány ünnepi jósággal, szóval ha stílusosan szeretnénk részt venni a karácsonyi ünneplésben, akkor lehetőségünk van mindenféle apróságot vásárolnunk.

Nektek hogy tetszik a Gwent ünnepi bulija?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)