Hirdetés

Gyaloglós jó reggelt! 2011.11.12.

|

Mily nagyszerű dolog, amikor az ember arra ébred, hogy egyrészt szombat van, másrészt ragyogó napsütés, és tudja, hogy a helye a kék égbolt alatt van.

Hirdetés

Mivel a múlt hét szombaton egy kis laza, átmozgató jellegű sörözésben volt részem, ezért a tetthelyen hagytam a kerékpáromat, amiért ma fogok elmenni. Sétálok 8 kilométert, és már ott is vagyok. Jól fog esni, ebben a csodás őszi/kora téli, napsütéses időben. Túláradó szeretettel köszöntjük a Jónásokat és a Renátókat, valamint mindazokat, akik ma ünneplik a születésnapjukat.

A nyolcvan éves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót.
Eljön a nászéjszaka és a feleség gondolván, hogy férjét elfárasztotta a ceremónia, külön hálószobában készül nyugovóra térni, amikor kopogtatnak az ajtón. Az öreg az. Befekszik a felesége mellé. Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen. Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön kopogás, a felajzott idősödő férjjel. Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?

A jósnő komoly tekintettel nézegeti a kártyákat.
- Ön híres ember lesz, kedves uram!
- Remek. Már alig várom, hogy mi lesz az.
- 1000 év múlva megcsodálják az állkapcsát a múzeumban…

Nyuszi koma bezörget a medve családhoz. A legkisebb medve nyit ajtót.
- Kismaci, itthon van a papád?
- Nincs.
- Itthon van a mamád?
- Nincs.
- Akarsz egy pofont?

A rendőrhöz odavisznek egy gumibotot:
- Biztos úr, ez nem a magáé?
- Nem, az enyém elveszett.

Vidám társaság érkezik a Keleti Pályaudvar indulási oldalához, akik a Nyíregyházára induló vonatot keresik.
- Még nem tolták be! Csak háromnegyed óra múlva! - válaszolja az egyik vasutas.
A legények beülnek a restibe, és egyik sört rendelik a másik után. Letelik a háromnegyed óra, és rohannak ki a restiből, épp csak sikerül felkapaszkodniuk az utolsó kocsira. A harmadik lemarad, ott áll a peronon, néz a vonat után, és harsogó nevetésben tör ki.
- Mit tud maga ezen nevetni? - kérdezi az egyik vasutas.
- Hát csak azt, hogy a haverjaim azért jöttek ki a pályaudvarra, hogy engem kikísérjenek!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)