Hirdetés

Gyári tuningos GeForce GTX-ek a BFG-től!

|

Észak-Amerika és Európa egyik vezető nVidia forgalmazója, a hét elején jelentette be új GeForce GTX 280/260-as VGA-it!

Hirdetés

A 280-as OC széria 240db végrehajtó egységgel és 1GB memóriával van felvértezve. Így az igazán extrém felhasználók is megelégedhetnek a teljesítménnyel, de biztosra veszem, hogy néhány elvakultabb tuning őrült a mostani rekordokra fog törni ilyen grafikus kártyák extrém túlhajtásával.

gtx280oc_angle_lg.jpg


A 260-as modellekkel, főleg az ár/érték arányra érzékenyebb piaci szegmenst célozták. Így ezeken a kártyákon 896MB memória található és 192 db végrehajtó egység. Ennek ellenére a gyártó szerint minden nagy teljesítmény igényű játék be fogja érni a 260-as darabokkal is. Az üzletekbe Július 17-ére várják a termékeket! A két széria képeit és specifikációit itt érhetitek el!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)