Hirdetés

Gyengéden bánik a modokkal a Mass Effect Legendary Edition

|

A BioWare együttműködik a közösséggel, hogy a felújított verziót is minél több moddal élvezhessük.

Hirdetés

Nem látszik csillapodni a Mass Effect Legendary Editiont kísérő hírcunami, de a Miranda fenekével kapcsolatos események után ezúttal legalább egy kevésbé megosztó fejleményről számolhatunk be. A projektet vezető Mac Walters ugyanis egy felvetésre reagálva nemrég arról posztolt a Twitteren, hogy a ráncfelvarrás során kifejezetten szem előtt tartják az eredeti játékokhoz készült modok megőrzését is.

"Kapcsolatba léptünk néhány emberrel a modding közösségben, hogy megtanuljuk, miként lehet a legjobban a) tájékoztatni mindenkit a meglévő modokat érintő változásokról, és b) segíteni a közösség sikeres munkáját a jövőben. Mindez folyamatban van, a megjelenésig pedig részletesebben is tárgyaljuk."

- áll a tweetben.

Hirdetés

Néhányan máris üdvözölték a biztató közleményt, köztük a Mass Effect rajongói közt nagy megbecsülésnek örvendő Orikon is. A trilógia harmadik epizódját toldozgató modder nevéhez egy sor rendkívül értékes munka fűződik, például a befejezést feljavító Priority Earth Overhaul Mod, ami a bugfixek és az új játékelemek mellett még kivágott jelenetekkel is bővíti a végső küldetést.

Drukkoljunk hát, hogy a BioWare-nek sikerüljön betartania az ígéretet, hiszen a puha átmenet nem csak az eredeti trilógiához elérhető tengernyi mod megőrzését segítené, hanem új lökést adhatna további jobbnál jobb tartalmak elkészítésének is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)