Hirdetés

Gyengus lesz a Nintendo Revolution?

|

A G4 televíziónak adott interjújában a Nintendo elnöke, Satoru Iwata elárult néhány részletet új konzolgépük, a Revolution képességeiről. "Ha papíron hasonlítjuk össze az újgenerációs konzolokat, a mi gépünk bizony alulmarad, ám ha otthon egy televízió előtt próbáljuk ki őket, nem fog feltűnni a különbség, sőt!" - nyilatkozta. "Célunk az volt, hogy olyanokat is játékra invitáljunk, akik eddig idegenkedtek ettől az egésztől. Ennél fogva nem valószínű, hogy valakit a grafika riasztana vissza. Épp elég különlegességet, egyediséget pakoltunk a gépbe, hogy felkeltse sokak érdeklődését. Az se gond, ha vesznek PS3-at, vagy Xbox360-at, ez nem ok arra, hogy ne vegyenek Revolutiont is, hisz teljesen különbözik az előző kettőtől. Direkt úgy alakítottuk ki, hogy érdemes legyen beszerezni ezt is." Mikor a készülék áráról kérdezték, annyit mondott, még nem állnak olyan szinten a fejlesztésben, hogy ezt meg tudják állapítani, majd hozzátette: "Olyan árban lesz, hogy érdemes legyen nem-játékosoknak is beruházni rá."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)