Hirdetés

Jack Bauerek - gyertek velünk moziba!

|

Tíz éves a GameStar programsorozat: gyere velünk a moziba be! Gamer premier előtti filmvetítés

Hirdetés

A GameStar tizedik születésnapját ünneplő eseménysorozat részeként egy pihenőnapot is beiktatunk, melynek keretében ünnepélyesen megtekintjük - na, mit? Stílszerűen a GAMER című filmet! (Ha nem játékokkal foglalkoznánk, hanem mondjuk kertépítéssel, akkor nyilván a PALÁNTA című filmre hívnánk - ha lenne olyan.) De nem! GAMER! Premier előtt!

A vetítés időpontja: 2009. október 21. 20.00 óra

Regisztráció és film előtti csevegés, röhécselés, jattolás: 19.00 órától!

Helyszín: Cinema City Aréna (Aréna Plaza), 7-es terem


A filmes event elsőszámú kedvezményezettjei a GameStar Online „Jack Bauerei", akik jelentkezés esetén automatikusan részt vesznek ingyenes Gamer filmvetítésünkön. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy e-mailben, „GAMER" tárggyal elküldöd elérhetőségeidet (neved és telefonszámod) a mozi@gamestar.hu címre, illetve a levélben, egy link formájában GSO profilod oldalát is mellékeled. Utóbbit, hogy valóban Jack Bauer-e vagy. Mindezt legkésőbb 2009. október 9-ig! A regisztráció csak akkor érvényes, ha Juditunk egy válasz e-mailben igazolja azt. Ha pedig ez megtörtént, akkor jöhet a kóla és a popcorn!

Jack Bauer vagy? Szereted a premier előtti filmvetítéseket? Megnéznéd a Gamer mozifilmet? Szeretnél egy egész estés ingyen mulatságot a GameStar arcaival? Akkor mire vársz még? A Te helyed már biztos! ...s csak egy e-mailbe kerül.

 

Ha szeretnéd minél előbb elérni a Jack Bauer szintet, itt egy kiváló lehetőség:

700 pontos öcsi

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)