Hirdetés

Gyertek SakuraCon-ra!

|

Hétvégi programot ajánlunk az anime- és mangarajongók számára!

Hirdetés

Kivirágoztak a cseresznyefák, előkerültek az iskolás lányok rövidke szoknyái... de sajnos csak Japánban. Sebaj, egy szelet Nippon jut mindenkinek most hétvégén a Hungexpón! Bizony, ismét AnimeCon-t rendeznek a távol-keleti rajzfilmek és képregények rajongói számára! Ezúttal a MangaFan kiadó, az Animax csatorna és a Magyar Anime Társaság fogott össze, hogy a lehető legszórakoztatóbb eseményt rendezzék meg számotokra, érdemes tehát hétvégén kinézni a Hungexpóra. Programok területén egészen biztos, hogy nem lehet panasz, hiszen lesz cosplay-verseny, vetítés, karaoke, táncpad, konzol, japán étel és sok-sok stand, ahol rajongók számára kötelező ritkaságok is megvásárolhatóak lesznek. Szombaton 10 órakor nyitják a kapukat, ráadásul hajnali 2-ig nyitva is maradnak, hiszen késő este egy japán zenei buli kezdődik, vasárnap pedig ismét 10-től lesz látogatható a rendezvény egészen este 19 óráig. Oh, és persze nemcsak a töménytelen anime és a manga mennyiség miatt lesz érdemes kilátogatni, hanem mert mi is ott leszünk, remélhetőleg kamerával felszerelkezve. Találkozzunk tehát a Hungexpón a hétvégén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)