Hirdetés

Gyertek velünk moziba - Gamer filmvetítés!

|

Mostantól a Dr. Gregory House-ok előtt is nyitva áll mozitermünk ajtaja! Sőt, mindenki hozhat magával még egy embert! Akárkit. Komolyan.

Hirdetés

 

Ennyi idő állt rendelkezésére Jack Bauereinknek, hogy időt, lakhelyet és távolságot mérlegelve mindenki előtt bekerüljenek premier előtti Gamer filmvetítésünkre. Aki eddig nem jelentkezett, annak most már a konkurenciával is számolnia kell! Vigyázat, jönnek a Dr. Gregory House-ok!

A lépés várható volt, hiszen eleve nincs annyi Jack Bauer, mint amennyien elférünk a Cinema City Aréna (Aréna Plaza) 7-es termében. Ezért mostantól boldogan fogadjuk a Dr. Gregory House rangon álló GSO-felhasználóinkat is, a későn kapcsoló Jack Bauerek mellett persze. Sőt! Hogy még családiasabb legyen a hangulat, premier előtti Gamer filmvetítésünkre minden jelentkező még egy plusz főt is magával hozhat, aki lehet apu, anyu, gyerek, szomszéd, barátnő, vagy a pultos csajt a büféből (ha összejön, ez esetben fenntartjuk a leghátsó sorokat ).

A jelentkezéseket továbbra is a mozi@gamestar.hu várjuk, ahová egy „GAMER" tárggyal elküldött e-mailben kell velünk tudatnod elérhetőségeidet (név és telefonszám), be kell linkelned GSO profilodnak URL-jét, illetve meg kell említened, ha két fő részére kéred a foglalást. Mindezt legkésőbb október 9-ig. A regisztráció sikerességét kedvenc Juditunk igazolja vissza egy válasz e-mailben. A folyamatos szervezésből adódóan a visszaigazolás október második hetétől várható.

Mire vársz még? Hajrá Bauerek és Dr. Gregory House-ok! Találkozzunk és mulassunk egyet október 21-én az Aréna Plazaban!

Csak emlékeztetőül:

A vetítés időpontja: 2009. október 21. 20.00 óra

Regisztráció és film előtti csevegés, röhécselés, jattolás: 19.00 órától!

Helyszín: Cinema City Aréna (Aréna Plaza), 7-es terem

A rendezvény ingyenes!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)