Hirdetés

Gyertek velünk moziba - Varázslótanonc premier előtti filmvetítés

|

Gyere el pároddal el és nézzétek meg velünk a Varázslótanoncot, természetesen premier előtt, ingyen

Hirdetés

Újabb közös GameStar moziest a láthatáron! Gyere el a Fórum Hungary jóvoltából és szervezésében megtartott ingyenes Varázslótanonc filmvetítésre augusztus 2-án 20:00-tól a Cinema City Arénába (1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9.), és hozz magaddal plusz egy főt, hogy még nagyobb legyen az öröm! Mindezt ingyen, természetesen.

A részvételhez vezető folyamat a szokásos: Írj egy e-mailt neveddel, e-mail címeddel és részvételi szándékoddal a mozi@gamestar.hu-ra, amiben kérlek mindenképp írd bele, ha két fő részére kéred a foglalást. Ebben az esetben elég csak egy nevet, a sajátodat beleírni az e-mailbe, mert jegyosztáskor a helyszínen erre a névre kapsz majd két jegyet. Az e-mail elküldésének határideje július 28, a visszaigazolások július 29-én mennek vissza. Aki tehát 29-én nem kap megerősítő e-mailt, az sajnos lemaradt a remek eseményről.

Összefoglalva:

Varázslótanonc premier előtti filmvetítés
Szervező: Fórum Hungary
Időpont: 2010. augusztus 2. 20:00 óra (regisztráció 17:00 órától).
Helyszín: a Cinema City Aréna (1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9.)
Részvétel: Két főre szóló, ingyenes, regisztrációhoz kötött
Regisztráció: Egy névvel, e-mail címmel, részvételi szándékkal és a plusz egy fő igényével kitömött e-mail a mozi@gamestar.hu-ra, július 28-ig
Visszaigazolás: július 29

Varázslótanonc
amerikai szinkronizált fantasy vígjáték
Bemutató: 2010. 8. 05.
Eredeti cím: The Sorcerer's Apprentice
Hossz: 103 perc
Besorolás: besorolás alatt

Dave Stutler egy átlagos főiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nőjétől, Beckytől. Balthazar Blake pedig egy igazi varázslómester, aki a mai, modern Manhattanben tengeti napjait, és próbálja megvédeni a várost ősi ellenfelétől, Maxim Horvath-tól. Balthazar nem boldogul egyedül, így felfogadja tanoncának Dave-et, akiben rejtett mágikus képességeket vél felfedezni. Sajnos ezek az erők túl mélyen lappanganak Dave-ben, aki bár keményen próbálkozik, csak nehezen tudja elsajátítani Blake összetett varázsművészetét. A mágus és segédje azonban keményen dolgoznak azon, hogy visszaszorítsák a sötétség erőit. Az ifjú Stutlernek most minden bátorságára szüksége lesz, hogy túlélje a kiképzést, megmentse a várost, és még a kiszemelt lány szívét is meghódítsa, hogy végül joggal nevezhesse magát igazi varázslótanoncnak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)