Hirdetés

Gyönyörű az új Unreal Engine 5 gameplay demó, elérhető a motor félkész változata

|

Az Epic elérhetővé tette az Unreal Engine 5 félkész változatát, amivel a fejlesztők már kísérletezgethetnek.

Hirdetés

Valamikor 2022 elején válhat elérhetővé az Unreal Engine 5 teljes változata, így sokat kell még várnunk azokra a játékokra, amik kihasználják a motor által kínált forradalmi lehetőségeket. A korábban bemutatott fantasy techdemót addig is fejlesztgeti az Epic, hogy megmutassa, milyen játékszerekkel szórakozhatnak majd a fejlesztők. 

Ma egy 15 perces prezentáció során jelentették be, hogy az Unreal Engine 5 korai változata már elérhető, és mindenki, akinek van Unreal Engine fiókja (amit egyébként ingyenesen lehet regisztrálni), letöltheti a fejlesztői eszközöket, kedvére módosítgathatja a Valley of the Ancientet.

Hirdetés

Ez a játszható techdemó (tehát nem játék, sajnos) PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is kifogástalanul fut. Míg korábban a Lumen és a Nanite technológia, most az animáció kapta a hangsúlyt,   az új eszközök, köztük a Motion Warping segítségével a karakterek mozgása természetesen igazodhat a környezetükhöz.

Az Unreal Engine 5 most kiadott változatával még nem lehet teljes játékokat készíteni, de el lehet kezdeni az ismerkedést az újdonságokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)