Hirdetés

Gyönyörű előzetessel mutatta meg magát az Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC

|

Nagyon ígéretesnek tűnik a Shadow of the Erdtree címet viselő Elden Ring bővítmény.

Hirdetés

Nem véletlenül várták annyira a mai nap délutánját a soulslike címek rajongói, hiszen a FromSoftware az Elden Ring hivatalos X/Twitter-oldalán tegnap már bejelentette, hogy hazai idő szerint ma 16 órakor fog élesedni a játék első nagy kiegészítőjének, a Shadow of the Erdtree című DLC-nek az első előzetese, melynek kapcsán konkrét játékmenetet ígértek. 

A FromSoftware csapata pedig nem hazudtolta meg magát, az eddig látottak alapján elég valószínű, hogy a Shadow of the Erdtree monumentalitásában simán illeszkedni fog az alapjátékhoz, jó eséllyel inkább egyfajta klasszikus kiegészítőként kell majd rá tekinteni, nem holmi mezei DLC-ként.

Hirdetés

A friss előzetest természetesen nálunk a jól megszokott módon, vagyis magyar felirattal felvértezve tudjátok megnézni alább. Brutális új bossokból és egyéb félelmetes ellenfelekből biztos, hogy nem lesz hiány. 

Kiderült a megjelenés napja is, egészen pontosan 2024. június 21-én fog megérkezni a Shadow of the Erdtree, az előrendelés pedig már most elindult - ha valaki egyből lecsap a játékra, akkor egy "Ring of Miquella" nevezetű gesztust fog kapni ajándékba. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)