Hirdetés

Gyorsan leírjuk, mielőtt a Ubisoft megint elhalasztja: megjelenési dátumot kapott a Skull and Bones

|

Úgy fest, mégiscsak létezik kiút a fejlesztői pokolból, amit a Ubisoft akció-szerepjátéka esetében tengeri szörnyek és szellemkalózok szegélyeznek.

Hirdetés

Nem minden pletyka, tipp, találgatás, bennfentesnek mondott információ bizonyult igaznak, ami a The Game Awards 2023-mal kapcsolatosan keringett a világhálón az elmúlt napokban. Nem mutatkozott be a Dishonored 3, mivel helyette a Marvel's Blade munkálatait kezdte el az Arkane Lyon, miként hiába vártuk a Death Stranding 2 trailert is, mert Hideo Kojima inkább a keveset mutató, de annál több kérdést felvető OD kedvcsinálóval lepte meg a közönséget. Bejött viszont az a feltételezés, hogy a Baldur's Gate 3 már a műsor alatt megjelenik Xboxra (bár a Game Passbe nem került be), hogy újabb Senua's Saga: Hellblade 2 előzetesen csorgathatjuk a nyálunkat, valamint megjelenési dátumot kap a Skull and Bones, most már talán véglegeset.

Az utóbbit kiszivárogtató Insider Gaming forrásai egyébként telibe trafálták az időpontot, valóban 2024. február 16-án hajózik ki a kikötőből a Skull and Bones. Előtte azonban még sor kerül egy meghívásos alapon működő zárt bétára december 15. és 18. között, itt lehet regisztrálni.

Hirdetés

Egy vesztes csata túlélőinek egyikeként vágunk bele a kalandban, hogy hűséges első tisztünk segítségével olyan legendás kalózkapitánnyá váljunk, kinek nevét mindenhol ismerik és félik az Indiai-óceánon. A hírhedtség nem csupán sikerünk fokmérője, hanem egyúttal ezen is múlik, hogy milyen hajókat oldhatunk fel, mely szerződéseket vállalhatjuk el, és így tovább. A biztonságos kikötőkben fejleszthetjük és testreszabhatjunk hajónkat a fegyverzettől a páncélzaton és a vitorlázaton át egészen a legénységig. Partra szállva pedig üzletelhetünk a helyi kereskedőkkel.

Senki sem kényszerít minket arra, hogy csapatba verődjünk, egyedül is kihajózhatunk, de ha túlerővel kerülünk szembe, akkor adott a lehetőség, hogy jelzőrakétákat fellőve segítséget kérjünk a közelben tartózkodó játékosoktól. Kalandozásaink során rejtett kincsekre bukkanhatunk (ez aktiválja a PvP-t), de dinamikus eseményekkel is találkozhatunk, és amennyiben elég bátornak és felkészültnek érezzük magunkat, akkor a kocsmákban még a tizedik korsó grog után is csak suttogva emlegetett legendák nyomába eredhetünk kiemelkedően értékes zsákmány reményében.

Amikor a hírnevünk eléri a megfelelő szintet, már az Indiai-óceán legnagyobb kalózvezérei és -királyai is szóba állnak velünk, minden korábbinál veszedelmesebb és jövedelmezőbb megbízásokat adva. Példának okáért támadást kell indítanunk az egyes frakciók erődítményei és települései ellen. Ezt az utat végigjárva válhatunk csak a magunk és mások uraivá.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)