Hirdetés

Dragon Age II demo tölthető Xbox Live-on

|

Szemfüles Xbox Live felhasználók kiszúrták, hogy a Live-on már tölthető a Dragon Age II demója.

Hirdetés

A Dragon Age 2 demo PC-s és PS3-as verziójára még várni kell, bár azok is meg fognak ma illetve holnap érkezni, de Xbox 360 tulajok és Xbox Live felhasználók már rá is cuppanhatnak a letöltésre.

A Dragon Age 2 demot  nem a Game Demos között találjátok majd meg, hanem az ABC sorrendes felsorolásnál, a D-betűnél - mintegy 2GB méretű, 

A demóban a játék bevezetőjével játszhatunk 3 különböző foglalkozásból választva. Miután a demónak vége, a játékosok elérést kapnak egy új helyszínhez a Dragon Age világban (Kirkwall, ahol össze lehet barátkozni Isabellával, akár romantikusan is - a lány egy veszélyes csempész egyébként). Egy új fegyverhez is hozzá lehet jutni - a Hayder's Razor egy ősi törp penge amely növeli az egészséget, a manát és a harci képességeket - mindezeket majd a teljes Dragon Age 2-ben.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)