Hirdetés

H1Z1 - több mint hat órája elérhetetlenek a szerverek

|

A H1Z1 a döcögős indulása után most teljesen elérhetetlenné vált, egyelőre nem tudni, hogy mikorra sikerül megoldani a problémákat.

Hirdetés

A H1Z1 több szempontból is csalódás volt. Az Early Access-nek tavaly májusban már pörögnie kellett volna, de a SOE egészen mostanáig várt, hogy kiadja a DayZ farvizén evező játékának korai verzióját.

A kezdeti nehézségekkel persze számoltunk, viszont azt nem gondoltuk volna, hogy a SOE ennyire mellélő a supply droppokkal és lényegében pay-to-winné varázsolja a játékot. Persze, ha nem tetszett a dolog, visszaadták a pénzed, de ettől függetlenül is elég kellemetlen a helyzet.

A H1Z1 a kiadásakor sem működött tökéletesen, de tegnap este "kritikus bugok" végleg térdre kényszerítették a játékot és a SOE kénytelen volt lelőni a szervereket, amíg orvosolják a bajt. John Smedley, a SOE vezetője akkor közölte, hogy "egy rövid ideig" lesznek elérhetetlenek a szerverek, de úgy látszik, hogy komolyabb a probléma, mint hitték, ugyanis még most, a cikk írásának időpontjában sem lehet játszani. 

Amint tudunk valamit, azonnal frissítjük a cikket. Nektek egyébként hogy tetszik a H1Z1? Vagy inkább a DayZ?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)