Hirdetés

Már megint nevet változtat a H1Z1

|

Azt még mindig nem tudták megmondani a fejlesztők, hogy mikor terveznek kilépni az Early Accessből, de az már biztos, hogy a megjelenéskor nem H1Z1: King of the Kill lesz a játék neve.

Hirdetés

A Daybreak Studios játéka elég sok változáson esett át a rajt óta, ezek pedig nemcsak a játékmenetet, hanem a struktúrát is érintették. Az eredetileg H1Z1 néven ismert játékot kettébontották, a battle royale rész pedig megkapta a King of the Kill alcímet.

Hirdetés

Persze ezt az ég világon senki nem használta, úgyhogy a Blizzard nyomán (akik azután is Battle.netnek hívták a saját szoftverüket, miután megpróbáltak mindenkit rávenni arra, hogy tanuljanak meg egy új nevet) a Daybreak is visszaváltoztatta a nevet, így a játék ismét H1Z1 néven található meg Steamen. A másik projekt a H1Z1: Just Survive már augusztusban elhagyta a H1Z1 előtagot.

Ezzel együtt egy nagy frissítés is érkezik, ami elsősorban a kezelőfelületen és a játék kinézetén változtat majd, amikor október 18-án felkerül a tesztszerverre. Október 20-22-én egyébként egy meghívásos versenyt is rendeznek a TwitchConon, a megjelenést azonban nem akarják elsietni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)