Hirdetés

H1Z1 - szépen indított PS4-en

|

A zombis játékból lett battle royale pár napja debütált a Sony konzolján, és az első 24 órában nagy volt iránta az érdeklődés.

Hirdetés

A Daybreak Games játéka május 22-én PS4-en is elstartolt, és 1,5 millió játékost szórakoztatott az első 24 órájában, ami elég szép eredmény.

Hirdetés

A fejlesztők komolyan megdolgoztak a cuccal ahhoz, hogy élvezhető legyen kontrollerrel, tükörsimán fusson a konzolon, és 60 fps-t produkáljon (mondjuk ez csak a Pro verzión sikerült).

A H1Z1 battle royale-os változatának (az eredetiből ugye  Just Survive lett) népszerűsége a PUBG és a Fortnite megjelenése után jelentősen megzuhant, de a konzolos megjelenés adhat neki egy esélyt. Reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)