Hirdetés

Ha a Dark Souls 3 kifog rajtad, akkor egy automata gépfegyver sokat segíthet

|

Az egyik Dark Souls 3 mod a modern hadviselés leghalálosabb eszközeit költözteti át a játékba.

Hirdetés

Én személy szerint odavagyok a FromSoftware munkásságáért, imádom a Dark Souls szériát, és soha, semmilyen körülmények között sem könnyítenék ezeken a játékokon. Persze nem mindenki gondolkodik így, számukra pedig remek megoldás lehet az a mod, ami modern gépkarabélyokat ad a játékos kezébe. 

Hirdetés

A Modern Firearm by Forsakensilver nevezetű Dark Souls 3 mod alkotói elképzelték, milyen lenne a játék válogatott rondaságait a modern világ leghalálosabb eszközeivel, vagyis AK és Thompson géppuskákkal, mesterlövész puskával, egy M16-ossal vagy egy MP5-össel, esetleg épp a Resident Evil játékok shotgunjával másvilágra küldeni.

A modderek felhívják a figyelmet arra, hogy alkotásuk cseppet sincs kibalanszolva, és csak a szórakoztatást szolgálja, mivel a Souls széria védjegyét, vagyis a nehézséget teljesen kiveszi a játékból.

Magát a modot ide kattintva tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)